Kamp Heerde | Operation “Cross Over” 17 – #OCO17

Kom daar maar eens uit... Foto van #OCO16HEERDE | AVC – Ter afsluiting van het seizoen 2017 wordt in het laatste weekend van oktober wederom Operation “Cross Over” gehouden in het Zwolse Bos en om precies te zijn op het terrein van de grote crossbaan.

Dit keer staat OCO17 ook open voor niet-leden (kijk onderaan voor meer info). In het weekend van vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 oktober kan er weer gereden worden met legervoertuigen over de 2 kilometer lange en heuvelachtige baan met verraderlijke stukken die in 2016, tijdens OCO16, al zijn ontdekt door deze en gene! Hoe meer er gereden wordt hoe ruller de grond en wordt er meer gevergd van de stuurmanskunsten, capriolen en strapatsen van de chauffeur! Met uiteraard de beste stuurlui aan wal! En wie er toch vast komt te zitten wordt er door andere uitgetrokken!

Het weekend bestaat uit een gevarieerd programma met terreinrijden op (zwaar) terrein als hoofdonderdeel. Verder staan een bezoek aan het artilleriemuseum op ASK Oldebroek op het programma alsook een bezoek aan de inmiddels befaamde IJssellinie. De tocht ernaartoe moet aan de hand van een routebeschrijving worden ontdekt…  Werd vorig jaar op de zaterdagavond nog een algemene ledenvergadering gehouden dit keer is het “De  Kwis” die de deelnemers bezig zal houden. En daarmee zijn weer prachtige prijzen te winnen!

Uiteraard is de Cuisine de l’armee (veldkeuken) ook in vol ornaat aanwezig waar de Mâitre de Cuisine samen met zijn companen weer overheerlijke diners zal klaarmaken die in de Clubtent worden geserveerd en gaat ’s avond de Kroeg te Velde open! ‘Ochtends is er een ontbijtbuffet en ’s middags een lunch! Tussentijds staat de koffie en thee klaar of wordt die vers gezet!

Wat de overnachting aangaat, dat bepaalt u zelf, dat kan in uw legervoertuig of in een groene legertent op het bivakterrein.Er wordt o.a. ook een demonstratie gegeven met een DAF YB 626, een zogeheten ‘takeldoos’, in die tijd het zwaarste non-combatante wielvoertuig: 18 ton.

Hieronder geven de foto’s een impressie van #OCO16!

Programma

Het programma voor dit weekeinde kunt u hier nalezen en/of downloaden (PDF) en is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Deelname

AVC-leden krijgen korting op de deelname aan dit weekeind en betalen € 40,- per wagen. Niet-leden betalen € 50,- Deelnamekosten dienen vooraf te worden betaald aan de penningmeester van AVC. Aan de poort zijn de deelnamekosten € 65,- per wagen.

Opgave geschiedt door het insturen van een ingevuld inschrijfformulier

Het inschrijfformulier stuurt u ingevuld en ondertekend terug naar het adres wat op het formulier staat aangegeven (per post of per e-mail) en maakt u het bedrag over. U ontvangt een ontvangstbevestiging per e-mail voor het formulier. Zodra de overmaking is ontvangen door de penningmeester krijgt u een toegangsbewijs toegestuurd.

Op het inschrijfformulier wordt onderscheid gemaakt met betrekking tot AVC-leden en niet-leden. AVC-leden betalen € 40,00 per deelnemend legervoertuig en niet-leden € 50,00.

Niet-lid wordt AVC-lid = korting deelname!
Als u als niet-lid lid wordt van AVC dan betaalt u ook € 40,00 en stuurt u ook een lidmaatschapsinschrijfformulier voor het lidmaatschap mee met het deelnameformulier. U maakt dan tevens € 20,00 over voor de contributie voor het resterende deel van 2017 plus € 10,00 inschrijfkosten.
Meer weten over het lidmaatschap? Kijk op deze pagina! (Alle informatie vindt u op het inschrijfformulier voor het lidmaatschap)

Het inschrijfformulier en de deelnamekosten dienen uiterlijk 20 oktober a.s. in het bezit te zijn van de penningmeester!

Per wagen kunnen maximaal vier personen mee (exclusief chauffeur).
Minderjarige (eigen) kinderen worden weliswaar toegelaten, maar die moeten wel te allen tijde onder directe toezicht staan van de ouders/verzorgers en mogen zich niet begeven in de buurt van voertuigen, clubtent, aggregaat e.d

Voorwaarden en regels

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die de organisatie neemt is deelname aan Kamp Heerde | OCO17 geheel voor eigen risico. Op geen enkele wijze kunnen de organisatie en diens medewerkers aansprakelijk gesteld worden.

Op het evenement zijn de Algemene Deelnamevoorwaarden van AVC van toepassing.

Naast de Algemene Deelnamevoorwaarden van AVC zijn er uitdrukkelijke regels die door de eigenaar van het terrein AVC zijn opgelegd. Deze regels gelden onverkort ook voor de deelnemers en kunt u hier nalezen en/of downloaden (PDF).

Als te doen gebruikelijk bepaalt het aantal deelnemers of dit evenement doorgaat of niet. Dit wordt door het bestuur vastgesteld in de week voorafgaand aan het evenement.

Op het terrein is een goede toiletvoorziening aanwezig.

AVC zorgt voor elektriciteit t.b.v. verlichting. Op dit netwerk mogen geen verwarmings- of kooktoestellen aangesloten worden!

De dubbele hoofdtent is indien nodig verwarmd.

Bij aankomst meldt u zich op het kantoor te velde…

Leest u ook de Algemene Deelnamevoorwaarden van AVC goed door! Daarin staan regels die wij als vereniging hanteren om het voor iedereen leuk te houden!

AVC’s OCO17 is ook te volgen op Twitter met hashtag #AVCOCO17

Foto’s © GvKSr GvKJr TvKdB e.a. Door op de foto te klikken krijgt u een groter beeld van de foto en kunt u van daaruit verder door het album bladeren.

Volg ons en vind ons leuk!
549

Auteur: Admin AVC GvKSr

CEO AVC NLD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *