Agenda | Overig

Op deze pagina wordt een agenda geplaatst van overige activiteiten in den lande waarvan de organisatie niet bij AVC berust maar bij anderen. Wel is aan AVC gevraagd hieraan medewerking te verlenen. De Agenda van AVC staat op de pagina Agenda AVCAgenda
Overig

Hieronder een overzicht van activiteiten die door anderen worden georganiseerd maar waar AVC-leden is gevraagd hier aan deel te nemen. Voor meer informatie dient men zich tot de organisatoren te wenden.

Ouwe
Stompenbal

Op zaterdag 14 april 2018 wordt weer een Ouwe Stompenbal gehouden. Informatie

Aan AVC is gevraagd hier medewerking aan te verlenen.

Bevrijding
Harskamp

Op zaterdag 14 april 2018 wordt weer een evenement gehouden voor de bevrijding van Harskamp-Otterlo-Wekerom in Harskamp. Er is  een militaire verzamelbeurs met een toer van oude militaire voertuigen door Harskamp, Otterlo en Wekerom met aansluitend een optocht door Harskamp  en een defilé die afgenomen wordt door militaire en gemeentelijke functionarissen. Deze zal begeleid worden door een aantal muziekkorpsen. Er zijn ook kramen te huur voor de verzamelbeurs. Kosten zijn € 25,00 per kraam. Voor de verkoop is alleen militaire onderdelen, boeken en kleding toegestaan. Wapens, replica’s of munitie zijn niet toegestaan.

Aan AVC is gevraagd hier medewerking aan te verlenen.

Tijden:
10.00-13.00 uur militaire verzamelbeurs
13.00-13.30 uur toer oude militaire voertuigen
13.30 uur start optocht oude militaire voertuigen met defilé
Locatie:
Dorpshuis de Spil, Molenweg 8, Harskamp.
Voor informatie: Klarens van Kruistum, tel. nr.: 06-51767503

Nationale Oldtimerdag Lelystad

Op zondag 17 juni 2018 vindt de 34e editie plaats van de Nationale Oldtimerdag in Lelystad. Een event waar 400 veteran-, vintage- en classic cars bijeenkomen voor een jurering op staat van originaliteit en een toertocht van 60 km. Start en finish: Bataviaboulevard Lelystad. Voor de komende editie hebben we voorlopig de volgende keuzes gemaakt als het gaat om programma accenten: 110 Jaar T Ford (‘Classic T Ford Parade Parade’), i.s.m. Unesco ‘Als de dag van gisteren’ (speciale aandacht voor de vroege periode van de automobielhistorie 1890-1920 onder de titel ‘Belle Epoque’) en het 11e lustrum van het befaamde automerk Lamborghini.

Legervoertuigen
De huidige generatie heeft – steeds minder – herinneringsvermogen aan de periode rond het einde van de Tweede Wereldoorlog en aan de periode van de toen ontstane Koude Oorlog. Voor ons land betekende dat in het kader van o.a. de NAVO-verdragen paraatheid van het leger. Daarvoor werden oefenkampementen opgezet in Frankrijk (La Coutine) en in Duitsland (Seedorf). Tijdens de komende editie van de Nationale Oldtimerdag willen we daar (extra) aandacht aan schenken onder het bestaande motto ‘Vrijheid geef je door’.

Aan AVC is gevraagd hier medewerking aan te verlenen.

Informatie

Volg ons en vind ons leuk!
549

Auteur: Admin AVC GvKSr

CEO AVC NLD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *