Agenda

Hier komt binnenkort een Google-kalender met de informatie van AVC. Maar ook anderen kunnen hun activiteit hierin opgeven.

JWA 17 | AVC Jubileumweekeinde
AVC wil het 25-jarig jubileum vieren tijdens een speciaal weekeinde. Wat de datum aangaat wordt dat 2 t/m 4 juni 2017.

WWU 17 | Wings & Wheels Ursel
12 en 13 augustus 2017 staat AVC op het vliegveld van Ursel (B) tijdens de jaarlijkse Wings & Wheels met een kampement. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk voertuigen hieraan meedoen! We gaan dan in kolonne die kant op! Schrijft u het alvast in úw agenda?!

HWD 17 | Historisch Weekend Den Helder
26, 27 en 28 augustus 2017 staat AVC op het Historisch Weekend in Den Helder met een kampement.  Met de organisatie is afgesproken dat AVC het militaire gedeelte van dit weekeinde voor haar rekening neemt. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk voertuigen hieraan meedoen! We gaan dan in kolonne die kant op!

IAS 17 | International Army Show Twenthe
1, 2 en 3 september 2017 staat AVC op vliegveld Twenthe  Een nieuw evenement voor liefhebbers en eigenaren van legervoertuigen; van jeep tot tank, ongeacht de periode waarin ze hebben gediend. Static show van 500+ voertuigen, entertainment d.m.v. optredens nostalgische muziekoptredens op buitenpodium en/of binnenlocatie. Mogelijkheid tot meerijden met een legervoertuig op het terrein, standhouders op buitenterrein en in de hangars. Verder aandacht voor “vintage” producten en lifestyle en horeca deels d.m.v. nostalgische foodtrucks en ook herdenkingen en veteranen activiteiten. Binnenkort meer informatie!

KGH 17 | KastanjeNachtRit door het Groene Hart
Op zaterdag 7 oktober 2017 wordt deze nachtrit gehouden door het Groene Hart in de provincie Zuid-Holland. Durft u het aan om met een beknopte routebeschrijving de rit uit te rijden? Dit is uw kans!

OCO 17 | Operation ‘Cross Over’ 2017 Heerde
27, 28 en 29 oktober 2017. Zwaar terrein en zware voertuigen! Gaat dat samen? Is iedereen de rijkunst machtig? Wat te doen als je vastzit? Een jaarlijks terugkerend spektakel voor grote en kleine legervoertuigen, want waar de DAY YA 328 doorrijdt kan een Nekaf vaststaan, maar ook andersom, dat de 328 niet verder kan…

Nederland
Uiteraard worden ook in Nederland kampementen/bivakken, ritten en andere activiteiten georganiseerd maar daar leest u meer over op de website en/of Facebook van AVC. Heeft u zelf ideeën of suggesties laat het ons dan weten door een mailtje te sturen naar Operations. Inschrijfformulieren kunt u opvragen bij het secretariaat.