Hoe de website werkt?

Uitleg van de werking van 'links'...
Uitleg van de werking van ‘links’…

Je moet het net maar weten en misschien heb je het al uitgevogeld. Maar voor degenen die er niet zo in bedreven zijn even een uitleg hoe alles optimaal gebruikt kan worden voor je eigen leesplezier!

We hebben hier 5 fragmenten van een webpagina geplaatst, elk fragment zijn eigen nummer.

1 – Op elke pagina zie je dit in beeld, het logo, naam een een wisselende langgerekte afbeelding van een legervoertuig. Als je elders op de website bent beland kun je op HOME klikken waardoor je teruggaat naar de startpagina.

2 – Onder elk bericht staat een social mediabalk. Je kunt het bericht LIKEN of DELEN (share) op jouw Facebookpagina, maar ook delen via Twitter (als je een Twitteraccount hebt). Probeer het maar eens uit, dat helpt ons de webpagina bij een groot publiek onder de aandacht te brengen!

3 – Aan de linkerkant van een bericht staan zogeheten TAGS (trefwoorden), ze zien er grijs uit maar als je op een bepaalde tag klikt dan krijg je alle berichten in beeld die over dat trefwoord gaan of dat het trefwoord in voorkomt.

4 – Dat geldt ook voor CATEGORIËN. Klik op een bepaalde categorie en je krijgt alle berichten in dezelfde categorie in beeld!

5 – Onder elk bericht staan in alfabetische volgorde alle TREFWOORDEN  van alle berichten gezamenlijk die wij hebben ingevoerd. Ook hier weer geldt het dat als je erop klikt je alle berichten waar dat trefwoord in is opgenomen in beeld krijgt.

Verder kunnen we nog melden dat op de eerste pagina, bij het overzicht van alle artikelen je door op de kop van het gewenste artikel te klikken deze dan volledig in beeld komt. Heb je het artikel gelezen en wil je terug naar de oorspronkelijke pagina klik dan op HOME (zie 1)

Vragen en opmerkingen over de website kun je altijd mailen naar avcnld@gmail.com

Auteur: Admin AVC GvKSr

CEO AVC NLD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.