Bergingstank VT-72B (Bergepanzer)

Er stond 115 km op de teller en de motor draaide slechts 44 uur van deze bergingstank. Eigenlijk moeten we Bergepanzer zeggen, of beter, de VT 72B. En dan nog, het onderstel is van een T-72. En dat is Russisch! ‘t Stamt uit de jaren 80, dus echt oud is tie ook weer niet…

Je kunt ‘m niet meer kopen want hij is inmiddels verkocht. Voor welke prijs wordt niet gemeld, maar de verkoper, STV GROUP A.S. in STARÁ BOLESLAV in Tsjechië heeft van alles op zijn terrein staan wat nog te koop is.

Gaat u dit jaar op vakantie richting Praag dan bent u er bijna. Het plaatsje ligt iets ten noordoosten van de Tsjechische hoofdstad. Van bergingstank tot aan motorfietsen! En daartussen staan mooie exemplaren die je zo kunt inrichten tot een camper! En ook nog een helikopter…

Kijk op www.panzerverkauf.de

 

Auteur: Admin AVC GvKSr

CEO AVC NLD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.