VIDEO | Militaire parade in Pyongyang, Noord-Korea

Kim Jong-un pakt er een verrekijker bij om goed te kunnen zien wat het Volk & Leger allemaal voor hem in petto heeft.

Ondanks spanningen in de regio vanwege de houding van Noord-Korea jegens de Verenigde Staten en andersom, werd vandaag een militaire parade gehouden in de Noord-Koreaanse hoofdstad Pyongyang en speelde Donald Trump golf in Florida (VS).

De parade wordt nauwlettend gevolgd door buitenlandse (militaire) inlichtingendiensten en wapendeskundigen om te kijken wat voor nieuws er wordt getoond.

In deze parade komen inderdaad nieuw wapentuig voor – we hebben er vier uit kunnen pikken:

Uiteraard kunnen de raketten worden voorzien van een conventionele lading.

Na enkele dagen krijgen we vanzelf wel een overzicht van de nieuwe wapens die vandaag meereden en volgt er hier een update.

We moeten er direct bij aantekenen dat het nog steeds niet vaststaat dat dit wapentuig ook daadwerkelijk operationeel is. Noord-Korea staat erom bekend dat het vaak dummies toont, nepwapens. Dat op zich kan al een afschrikwekkende werking hebben.

Het regime zegt ook 30 kleine kernkoppen te hebben. Deskundigen zeggen dat als dit inderdaad het geval is de verwachting is dat Noord-Korea in 2020 er minstens 60 stuks van heeft. Weer anderen zeggen dat het helemaal niet nodig is om een kernbom te maken. Het droppen van radioactief afval en ander materiaal in een stad als Seoul heeft in zekere zin dezelfde destructieve uitwerking op het dagelijks leven als een kleine kernbom.

Ook beweren de Noord-Koreanen dat het een waterstofbom heeft ontwikkeld. Dat wordt echter betwijfeld door geleerden en militairen.

Geboortedag
Wie de parade in zijn geheel wil bekijken kan onderstaande video bekijken of anders de fotogalerij met de ‘krenten uit de Noord-Koreaanse pap’.

Kim il-Sung

Aanleiding van deze parade is de viering van de 105de geboortedag van de grootvader van Kim Jong-un, Kim il-Sung, waarvan gezegd wordt dat hij de grondlegger is van Noord-Korea.

De 15de april wordt dan ook de ‘Dag van de Zon’ genoemd, waar Kim il-Sung dan de ‘zon’ is die het ‘licht’ bracht in de (imperialistische) ‘duisternis’. Je kunt bijna zeggen dat 15 april vergeleken kan worden met onze Kerstfeest, waarmee wij de geboorte vieren van Jezus.

Bewijs
Aan Kim il-Sung worden ook tal van wonderen toegekend en dat geldt ook voor zijn zoon Kim Jong-il en zijn kleinzoon, Kim Jong-un, de huidige leider van Noord-Korea. Er is zogenaamd vrijheid van godsdienst in Noord-Korea en er zijn zelfs een paar kerken in de hoofdstad, maar dat is slechts een façade en bedoeld voor buitenlandse toeristen om daarmee aan te ‘bewijzen’ dat er godsdienstvrijheid is. In werkelijkheid worden christenen zwaar vervolgd.

Voorpagina van de staatskrant “Rodong Sinmun” van zaterdag 15 april 2017. Het opent natuurlijk met een uitgebreid artikel over Kim il-Sung, die 105 jaar geleden werd geboren.

Strafkampen
De video begint dan ook eerst met een opsomming van alle ‘weldaden’ waarvan het het Volk zegt dat men dat te danken heeft aan Kim il-Sung. Wanneer men daar verschillend over denkt en dat uit dan kan men in het beste geval rekenen op een langdurig verblijf in een van de strafkampen die Kim il-Sung ook heeft laten inrichten. In het ergste geval leidt het tot een publieke executie dat zodanig wordt georganiseerd dat de plaatselijke bevolking (verplicht) dit moet aanschouwen, bijvoorbeeld in een stadion.
Ook de familie van degene die een strafbaar feit heeft gepleegd kan rekenen op gevangenisstraffen. Dat geldt voor familie in de 3de generatie.

Doet u precies wat het regime van u verlangt (lees: eist), dan komt u plek te kort voor de onderscheidingen…

Dood en verderf
Het is dan ook niet verwonderlijk dat het Koreaanse Volk precies datgene doet wat het regime wil, en daar is de parade ook een goed voorbeeld van. Want naast militairen paraderen ook burgers in mee in de optocht, hetzij lachend en blij, danwel huilend van gelukzaligheid en dankbaarheid vanwege al het goede wat Kim Jong-un voor hen heeft bewerkstelligd, inclusief het verdedigen van het land tegen de ‘vreselijke‘ Amerikanen die uit zijn op dood en verderf van het Noord-Koreaanse volk. Althans dat wordt hen steeds ingeprent door de Staat.

Wil je de intro overslaan, zet de film dan op 26:10…

De parade in foto’s

Auteur: Admin AVC GvKSr

CEO AVC NLD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.