VIDEO | AVC’s Jubileumweekend

Een prachtige locatie, omlijst door prachtig zonnig weer, was de basis voor het Jubileumweekend van de Army Vehicle Club vanwege het 25-jarig bestaan. Zo’n 60 personen kwamen dit weekeinde als deelnemer of als bezoeker naar het bivakterrein Oosterheide van het ISK De Harskamp.

Helaas waren er ook aan aantal leden die pech kregen aan hun voertuig en daardoor niet aanwezig konden zijn! Weer iemand anders had ook pech aan zijn Daf maar kon dat bijtijds verhelpen en wijzelf hadden pech op de terugweg met de Mowag. Je valt nu eenmaal een keer in de prijzen met een LV op leeftijd…

We hebben veel positieve reacties gehad van deelnemers en bezoekers. De rondrit over de Posbank was zelfs voor sommigen onbekend terrein en keken dan ook hun ogen uit. De rit werd een aantal weken geleden uitgezet dankzij de welwillende medewerking van Jan Kampert!

Sergeant-majoor instructeur R.P.H. Sponselee nam de aanwezigen op sleeptouw over het terrein van het schietkamp en vertelde wat er zoal gebeurt als er infanteristen aanwezig zijn en bijzonderheden uit de rijke geschiedenis van het schitekamp.

Maurits Tamminga met zijn flying Willys – Zie het filmpje voor bewegende beelden van deze capriolen!

Het Bestuur kijkt met veel plezier terug naar dit weekeinde en is alweer bezig met het volgende evenement: De Nederlandse Veteranendag op zaterdag 24 juni aanstaande in Den Haag. Dat wordt al jaren georganiseerd door Henry Buijs en u leest er hier meer over.

Naast dat wij zelf foto’s maakten werden er ook filmpjes en foto’s ingestuurd die tijdens de Jubileumweekend zijn gemaakt. Van dit alles is dit filmpje gemaakt.

Een greep uit de foto’s die ons werden toegestuurd

Heeft u nog foto’s en/of filmpjes dan zouden we die graag willen ontvangen. De filmpjes kunt u versturen met WeTransfer, waarmee u grote bestanden kunt versturen. Stuur dit dan vervolgens naar avcnld@gmail.com

We zullen op een later tijdstip de foto’s op deze website tonen. Wellicht met uw foto erbij.

Auteur: Admin AVC GvKSr

CEO AVC NLD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.