Veteranendag 2017, de foto’s…

Den Haag – Een bewolkte lucht hield de felle zon tegen en dat was op zich net goed op een dag als deze. In Den Haag werd de Nederlandse Veteranendag gehouden, de organisatie hoopte op tenminste 100.000 bezoekers. Nederland telt 115.000 veteranen die op deze werden bedankt en geëerd voor het bijzondere werk wat zij hebben verricht.

AVC was ook vertegenwoordigd op deze dag met 18 voertuigen voor het vervoer van veteranen. Die werden door onze ‘huisfotografen’ vastgelegd. Hieronder een groot deel van de gemaakte foto’s.

De voertuigen van AVC vervoeren veteranen die slecht ter been zijn of vanwege hun leeftijd niet of zo’n afstand kunnen lopen. Het Nationaal Defié wordt door Zijne Majesteit de Koning afgenomen in het bijzijn van o.a. de minister-president, de minister van defensie, de commandant der strijdkrachten en andere ministers en hoge officieren van de Koninklijke Landmacht, Koninklijke Luchtmacht en de Koninklijke Marine en de Koninklijke Marechaussee. Ook zijn de voorzitters van de Eerste- en Tweede Kamer aanwezig en tal van voorzitters van de Eerste- en Tweede Kamerfracties.

De organisatie van het AVC-smaldeel ligt in handen van Henry Buis.

Op Facebook plaatste de voorzitter van AVC een dankwoord aan het adres van de leden die namens AVC hun voertuigen hebben ingezet voor dit evenement.

Foto’s © Van Keulen, van Keulen & Van Keulen – 2017 | AVC

Auteur: Admin AVC GvKSr

CEO AVC NLD

Eén gedachte over “Veteranendag 2017, de foto’s…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.