Agenda | Overig

Op deze pagina wordt een agenda geplaatst van overige activiteiten in den lande waarvan de organisatie niet bij AVC berust maar bij anderen. Wel is aan AVC gevraagd hieraan medewerking te verlenen. De Agenda van AVC staat op de pagina Agenda AVCAgenda
Overig

Hieronder een overzicht van activiteiten die door anderen worden georganiseerd maar waar AVC-leden is gevraagd hier aan deel te nemen. Voor meer informatie dient men zich tot de organisatoren te wenden.

Ouwe
Stompenbal

Op zaterdag 14 april 2018 wordt weer een Ouwe Stompenbal gehouden. Informatie

Nationale Oldtimerdag Lelystad

Op zondag 17 juni 2018 vindt de 34e editie plaats van de Nationale Oldtimerdag in Lelystad. Een event waar 400 veteran-, vintage- en classic cars bijeenkomen voor een jurering op staat van originaliteit en een toertocht van 60 km. Start en finish: Bataviaboulevard Lelystad. Voor de komende editie hebben we voorlopig de volgende keuzes gemaakt als het gaat om programma accenten: 110 Jaar T Ford (‘Classic T Ford Parade Parade’), i.s.m. Unesco ‘Als de dag van gisteren’ (speciale aandacht voor de vroege periode van de automobielhistorie 1890-1920 onder de titel ‘Belle Epoque’) en het 11e lustrum van het befaamde automerk Lamborghini.

Legervoertuigen
De huidige generatie heeft – steeds minder – herinneringsvermogen aan de periode rond het einde van de Tweede Wereldoorlog en aan de periode van de toen ontstane Koude Oorlog. Voor ons land betekende dat in het kader van o.a. de NAVO-verdragen paraatheid van het leger. Daarvoor werden oefenkampementen opgezet in Frankrijk (La Coutine) en in Duitsland (Seedorf). Tijdens de komende editie van de Nationale Oldtimerdag willen we daar (extra) aandacht aan schenken onder het bestaande motto ‘Vrijheid geef je door’.

Aan AVC is gevraagd hier medewerking aan te verlenen.

Informatie

Auteur: Admin AVC GvKSr

CEO AVC NLD

2 gedachten over “Agenda | Overig”

 1. hallo

  ik heb een vraagje
  op zaterdag 21 april houden wij het oldtimer festival dodewaard
  en hierbij zouden wij het leuk vinden om daar ook een groot aantal militaire voertuigen bij te hebben
  ik zelf als groot liefhebber en bezitter van een jeep en een bedford uit de oorlogsjaren wil ik jullie vragen of er belangstelling is om met een aantal mensen naar dodewaard te komen met hun prachtige voertuigen
  mvg hans prijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.