Maandelijks digitale nieuwsbrief voor AVC-leden

Leden van de Army Vehicle Club krijgen met ingang van volgende week maandelijks een digitale  nieuwsbrief van het bestuur toegestuurd. Daarin uiteraard nieuws van het bestuur en andere verenigingszaken. Ook worden vanuit de nieuwsbrief komende activiteiten ondersteund en worden bepaalde zaken meer uitgediept.

Het is geen vervanging van het kwartaal “De Veldpost”, het verenigingsblad dat eens per kwartaal verschijnt. maar een aanvulling daarop.

“Wij hebben als bestuur deze week het besluit genomen om dit als communicatiemiddel tussen leden en bestuur te hanteren. Het is niet de bedoeling dat we daarin artikelen opnemen die normaliter voor “De Veldpost” bedoeld zijn. Hooguit kunnen bepaalde zaken dieper worden uitgewerkt in de nieuwsbrief maar de ‘lead’ ligt bij het kwartaalblad, dat is en blijft ons visitekaartje”, vertelt Gerrit van Keulen Jr desgevraagd. “We willen de leden beter en vaker betrekken bij verenigingszaken, want als leden zíjn we gezamenlijk de vereniging! Wat we voorheen per begeleidende brief of brieven deden doen we voortaan digitaal.”

De nieuwsbrief wordt uitsluitend digitaal verstuurd. De naam van de
nieuwsbrief luidt: “DIENSTMEDEDELINGEN” en heeft een andere opmaakstijl dan “De Veldpost”. De eerste nieuwsbrief wordt eind volgende week verstuurd naar de leden om vervolgens maandelijks op of omstreeks de maandwisseling te verschijnen.

Ook kan middels de digitale nieuwsbrief makkelijk met links verwezen worden naar meer informatie, foto’s, documenten en andere zaken elders op het Internet. Ook wordt er een rubriek ingeruimd voor de kleinste legervoertuigenliefhebbers…

Auteur: Admin AVC GvKSr

CEO AVC NLD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.