Maatregelen Algemene Verordening Gegevensbescherming

imagePer 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de hele EU. Nu hebben de lidstaten nog hun eigen nationale wetten, gebaseerd op de Europese privacyrichtlijn uit 1995.

Als AVC nemen wij de bescherming van jouw persoonsgegevens serieus en hebben wij ons privacybeleid aangepast aan de nieuwe algemene verordening.

AVC verkrijgt op een aantal manieren jouw persoonsgegevens door middel van een formulier voor het aanvragen van het lidmaatschap; of een formulier voor het aanmelden dat je wilt deelnemen aan een evenement of door een contactformulier voor het versturen van een bericht.

Welk gegevens er nog meer worden gevraagd en waarvoor dit dient lees je in de Privacy Verklaring AVC (PDF-bestand is online te lezen). Daarin staan ook jouw rechten beschreven. Daarin ook andere zaken, zoals het bezoeken van de website of onze Facebookpagina.

Dit betekent ook dat de formulieren die wij gebruiken aangepast moeten worden. Dat vindt in de komende tijd plaats. Aan jouw het verzoek alleen de nieuwe formulieren te gebruiken die wij op de website hebben staan.

Dit bericht staat niet op de Ledenpagina maar op deze algemeen toegankelijke pagina van de website omdat het ook alle andere bezoekers van de website aangaat.

Neem even de tijd om deze verklaring door te nemen. Heb je vragen dan kun je die stellen door een mail te sturen naar AVC.

Het Bestuur

Auteur: Admin AVC GvKSr

CEO AVC NLD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.