Inzet klassieke legervoertuigen voor Opkikkerdag voor gezinnen met langdurig zieke kinderen – Help jij mee?

Opkikker

Stichting De Opkikker organiseert voor 26 mei een Opkikkerdag voor 55 gezinnen met een langdurig ziek kind. Deze gezinnen worden ontvangen op Centerparcs de Eemhof in Zeewolde voor een volledige dag ontspanning.

De organisatie heeft AVC gevraagd materieel in te willen zetten op deze dag omdat door onvoorziene omstandigheden het dit jaar even anders uitpakte dan aanvankelijk was gepland. Een van de organisaties die hieraan zou meewerken moest helaas afhaken. AVC heeft daar begrip voor en heeft haar medewerking toegezegd.

WAR HORSES is ook bereid hieraan haar medewerking te verlenen. Ook bij andere verenigingen en organisaties is deze vraag neergelegd.

Gisteravond werd al duidelijk dat aan het verzoek van de stichting De Opkikker kan worden voldaan door de zeer welwillende medewerking van diverse eigenaren van legervoertuigen die hun rollend materieel hiervoor willen inzetten.

De eindstand is:

MOWAG GW3500
Willys MB
Canadese Dodge D3/4
Dodge WC 51
Morris Commercial MRA1
DAF YA 328
DAF YA 314

We zijn nog op zoek naar twee grote voertuigen die op reserve willen staan en een flinke tent die snel en makkelijk kan worden opgezet, camonetten en andere legerattributen om het geheel aan te kleden.

Degene die hieraan meewerken met hun voertuig krijgen een onkostenvergoeding en een lunch en diner aangeboden op deze dag door de organisatie van de Opkikkerdag!

Wil jij meehelpen deze gezinnen een onvergetelijke dag te bezorgen? Neem contact op met de afdeling Operations van AVC via avcnld@gmail.com

Auteur: Admin AVC GvKSr

CEO AVC NLD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.