ORH18 | Harskamp

 ‘Operation “RAVEN” 2018’ (ORH18)AVC | In het weekend van 16-19 augustus wordt door AVC in samenwerking met Defensie | ISK Harskamp de tweejaarlijkse ‘Operation “RAVEN” 2018’ gehouden (ORH18).

Leden van de Army Vehicle Club bivakkeren dan op het terrein van ISK Harskamp en verlenen medewerking aan de wandeltocht op het ISK Harskamp van zaterdag 18 augustus.

2nd Infantery Division ‘INDIAN HEAD’ Nederland
Een foto uit het album van de ‘2nd Infantery Division ‘INDIAN HEAD’ Nederland’

2nd Infantery Division ‘INDIAN HEAD’ NederlandAVC presenteert dan een static show met klassieke legervoertuigen en de re-enactment group ‘2nd Infantery Division ‘INDIAN HEAD’ Nederland’ zet een veldhospitaal op zoals die ten tijde van D-DAY en daarna ook in Europa te zien was.

Tijdens dit weekend wordt er een programma afgewerkt wat zich voor een deel ook buiten het schietterrein zal plaatsvinden. Zo wordt er in colonne een rondrit gehouden naar de Posbank.

Dutch Humvee Owners Group
Humvee M1026 Slantback met lier

Ook komen er leden van ‘Dutch Humvee Owners Group’ met hun inmiddels befaamde (militaire) Humvees.

Kantinedienst aanwezig met veldkeuken en bar | ISK Harskamp | Army Vehicle Club
Kantinedienst aanwezig met veldkeuken en bar tijdens een bivak in 2017

Ook voor de inwendige mens wordt er gezorgd. Zo is de Kantinedienst aanwezig met veldkeuken en bar en kan er bij (haast ondenkbaar) slecht weer in de grote boogtenten die AVC opzet onderdak worden gevonden. Bij goed weer wordt er een groot terras opgezet.

Er zijn goede toiletvoorzieningen aanwezig en deelnemers kunnen gebruik maken van elektra.

Dit evenement is voor AVC-leden maar is ook opengesteld voor leden van SMA, War-Horses en de DYC. Leden van de drie laatst genoemde clubs kunnen zich bij hun eigen voorzitter hiervoor aanmelden (niet via AVC). Aanmelden geschiedt uitsluitend middels inschrijfformulieren.

Operation “RAVEN” 2018’ - (ORH18)

© Army Vehicle Club | G. van Keulen


 

Auteur: Admin AVC GvKSr

CEO AVC NLD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.