Army Vehicle Club nu ook op Instagram

AVC nu ook op InstagramAVC | De Army Vehicle Club is nu ook op Instagram te vinden. Als alles werkt zoals het moet worden nieuwsberichten van deze site nu ook automatisch gedeeld op Instagram. Op Twitter en Facebook werden de nieuwsberichten al eerder gedeeld, nu is ook Instagram daarbij gekomen.

“Wij willen een zo breed mogelijk publiek bereiken en daarvoor gebruiken we onder andere de mogelijkheden van social media”, aldus een woordvoerder van AVC.  “We zijn een transparante vereniging en informeren onze leden ook nog op andere manieren zoals een nieuwsbrief van het bestuur onder de naam “Dienstmededelingen” en uiteraard  ‘De Veldpost’, ons verenigingsblad!”

Voorblad De Veldpost Nr. 2

Wat het verenigingsblad aangaat, het eerstkomende nummer van ‘De Veldpost’ wordt uitgebreid weet de woordvoerder te vertellen. “Het nieuw aangetreden bestuur heeft veel werk verzet in het afgelopen anderhalf jaar en nu is de tijd aangebroken om ‘De Veldpost’ verder af te stemmen op de mogelijkheden die er zijn. Zo ligt het blad ook in het depot van de Koninklijke Bibliotheek, heeft het een eigen ISSN-nummer en maakt het ook nog eens deel uit van het collectief Nederlands Cultureel Erfgoed!”

‘De Veldpost’ wordt uitgegeven door AVC en staat nu ook als uitgeverij bij de Koninklijke Bibliotheek te boek. Het wordt geschreven voor en door leden van de vereniging en is voorzien van tientallen foto’s die gemaakt worden, o.a. tijdens evenementen van AVC. “Nu we gekoppeld zijn met Instagram zal een deel van die foto’s ook daarop in het vervolg verschijnen.”

Auteur: Admin AVC GvKSr

CEO AVC NLD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.