Nieuw CMS oorzaak veranderingen website

Werk in uitvoering op de website van AVC

AVC heeft een aparte pagina op deze website geplaatst waarop een nu een selectie van filmpjes zijn geplaatst die wij op onze YouTube-kanaal hebben gepubliceerd, waaronder het nieuwste filmpje van onze deelname aan de International Army Show op vliegveld Twenthe.

Elke week voegen we daar een aantal filmpjes aan toe of wisselen die met andere.

Een nieuw Content Management Systeem (CMS) ligt hieraan ten grondslag waardoor het voor de webmaster makkelijker is geworden om filmpjes te plaatsen door nu alleen nog maar de URL te plakken in een blok. Het CMS herkent de URL en plaatst de nodige html-codes er automatisch bij waardoor in een fractie van een seconde het filmpje wordt getoond.

Er zijn meer veranderingen op komst op deze site. Zo wordt de Agenda binnenkort vernieuwd en volgen ook andere pagina’s. Daardoor kan het voorkomen dat een bepaalde pagina tijdelijk buiten bedrijf is of dat de website een aantal uren niet bereikbaar is.

Heb je zelf ideeën over de website laat het ons weten middels een mailtje

Auteur: Admin AVC GvKSr

CEO AVC NLD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.