Foto’s bekijken van AVC-evenementen?

AVC Beeld 2018-05 10789AVC Beeld 2018-05 10790AVC heeft deze maand twee edities uitgegeven van “Dienstmededelingen”, normaliter een nieuwsbrief van het bestuur aan het adres van de leden maar deze maand doet het dienst als extra bijlagen van “De Veldpost”.

Het kwartaalblad van de Army Vehicle Club, “De Veldpost” staat eveneens boordenvol met foto’s van AVC-evenementen of waaraan AVC aan meewerkte van de afgelopen maanden, zoals de International Army Show op Vliegveld Twenthe (IAS18 | Twenthe).

Op de foto hieronder het voorblad van De Veldpost die begin oktober bij de AVC-leden in de brievenbus komt of op de mat komt te liggen*.

AVC Beeld 2018-05 10791

Dankzij de welwillende medewerking van het Nationaal Militair Museum een uitgebreid artikel over de DAF V1600, met een aantal unieke foto’s! Verder in dit nummer een merkwaardige tank! Een tank die nooit een veldslag heeft geleverd of op het slagveld is geweest, maar waarvan de regering van dat land er heilig van overtuigd was dat het dé tank was om te worden geproduceerd en moest worden ingezet om de vijanden te verdrijven of op de knieën te krijgen. Ook hier kregen volop de medewerking van de archiefdienst van dat land! 
Dit keer komen we ook in gesprek met Nigel Grippeling!
Dan gaan we in dit nummer ook even over de grens, of is het net andersom, dat wij bezoekers krijgen uit het buitenland?!
Dit en nog veel meer lees je in het komende nummer van De Veldpost.

Wil je een keer een blad** inzien? Stuur dan een mailtje naar AVC met je naam en adresgegevens!

Je kunt je ook aanmelden als nieuw lid van AVC en dan krijg je Dienstmededelingen en De Veldpost vanzelf in huis! Kijk hier voor meer informatie!

Op de achtergrond de pagina’s van de komende uitgave van De Veldpost
* - Afhankelijk van waar jij je brievenbus zich bevindt
** - Je krijgt een link toegestuurd waarmee je de foto's kunt bekijken.

Auteur: Admin AVC GvKSr

CEO AVC NLD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.