AVC’s ITAV (Info Tags Army Vehicles) van start

AVC-leden ontvangen eind deze maand de nieuwe DienstMededelingen (DM) met daarin de start van AVC's ITAV-project. In de DM wordt uitgelegd hoe het systeem werkt en wat een lid moet doen om hieraan te kunnen deelnemen. Dat komt neer op invullen van een reeks standaardgegevens en andere bijzonderheden van het legervoertuig.
AVC’s ITAV: documenteren van klassieke legervoertuigen

AVC-leden ontvangen eind deze maand de nieuwe DienstMededelingen (DM) met daarin de start van AVC’s ITAV-project. In de DM wordt uitgelegd hoe het systeem werkt en wat een lid moet doen om hieraan te kunnen deelnemen. Dat komt neer op invullen van een reeks standaardgegevens en andere bijzonderheden van het legervoertuig.

AVC-leden ontvangen eind deze maand de nieuwe DienstMededelingen (DM) met daarin de start van AVC's ITAV-project. In de DM wordt uitgelegd hoe het systeem werkt en wat een lid moet doen om hieraan te kunnen deelnemen. Dat komt neer op invullen van een reeks standaardgegevens en andere bijzonderheden van het legervoertuig.
Een nog blanco formulier van het ITAV-project van AVC.

Deelnemers retourneren het document aan de STABU, voorzien van een aantal foto’s en dit wordt vervolgens gedigitaliseerd. De deelnemer krijgt een aantal stickers thuisgestuurd die men op de voorruit moet plakken. De sticker draagt een unieke QR-code die gelezen kan worden door middel van een smartphone.

Wanneer een eigenaar het voertuig op een static show heeft staan of welk andere evenement, dan kan een bezoeker met behulp van zijn smartphone alle (technische) gegevens opvragen aan de hand van de gescande code.

Meer weten? Kijk op AVC’s ITAV-project.

  AVC maakt er werk van!

Auteur: Admin AVC GvKSr

CEO AVC NLD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.