AVC zet 2- tot 22-wielers in op de 3de editie van de International Army Show

De Army Vehicle Club zet tijdens het weekend van de International Army Show 25 legervoertuigen in: van een 2-wieler tot aan een 22-wieler. Het verschil? Minstens 20 ton! Het weekend wordt gehouden op het recreatiepark Bergen in de gemeente Wanroij.

Je kunt dit groots opgezette evenement zelf bezoeken en kijken wat er zoal te doen is, daarvoor verwijzen we je naar de website van de International Army Show! Op bovenstaande foto’s een greep van de voertuigen die op de AVC-locatie staan opgesteld!

Gratis exemplaar De Veldpost

Wie langs het veldkantoor gaat van AVC en het codewoord “Facebook”zegt, krijgt een gratis exemplaar* van het clubblad “De Veldpost”. Je kunt desgewenst ook informatie krijgen over een eventueel lidmaatschap van AVC.

Filmpje IAS18

Bekijk hieronder het filmpje van de in 2018 gehouden International Army Show waaraan AVC ook meedeed! Kijken!

*- 1 exemplaar per persoon en zolang de voorraad strekt

De weersverwachting door AMD, AVC’s Meteorologische Dienst

Auteur: Admin AVC GvKSr

CEO AVC NLD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.