Aanvragen voor inzet van legervoertuigen

Aanvragen voor inzet van legervoertuigen
Aanvragen voor inzet van legervoertuigen

AVC krijgt veel aanvragen voor het inzetten van (klassieke) legervoertuigen, bijvoorbeeld voor herdenkingsbijeenkomsten, vieringen maar ook voor partijen, reünies, film- of televisieopnames, school- of jeugdkampen, droppings, verjaardagsfeestjes, braderiën, teambuilding, lokale of regionale veteranendag, trouwerijen en begrafenissen/crematies en wat dies meer zij aan verbanden. Hier lees je wat je kunt verwachten van AVC.

Wanneer je een legervoertuig wilt inzetten voor een activiteit die je je gaat organiseren dan willen wij exact weten wat dit ist, wat jouw wensen zijn, wat je budget is en andere relevante details. Een mailtje met: “Heeft u voor mij voor volgende week maandag een legervoertuig?” volstaat niet en wordt ook niet in behandeling genomen door ons.

AVRAL - Army Vehicle Club
AVRAL

AVC moet exact weten wat je plannen zijn met het legervoertuig. We hebben een formulier die je kunt aanvragen. Daarin wordt een reeks vragen gesteld die je moet beantwoorden. Het formulier moet dan aan ons worden geretourneerd. De aanvraag wordt pas dan in behandeling genomen als alle informatie is verstrekt.

Je kunt een zogeheten AVRAL-formulier bij ons aanvragen door een mail te sturen naar avcnld@gmail.com. Zet in het onderwerp: AVRAL

Zet in je mail je voor- en familienaam, adres en gsm-nummer. Doe je de aanvraag namens een bedrijf, organisatie of instelling dan dien je ook die gegevens te vermelden (naam, adres en contactgegevens) in de mail.

Let wel, het verstrekken van een AVRAL wil niet zeggen dat een aanvraag ook daadwerkelijk wordt gehonoreerd. Dat wordt pas bepaald aan de hand van de verstrekte antwoorden in relatie tot de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Waar je ook op moet letten is dat je bijtijds een AVRAL aanvraagt en indient, het liefst zo vroeg mogelijk! Een legervoertuig voor ‘…volgende week zaterdag‘ zit er niet in! Overigens worden legervoertuigen alleen ingezet mét chauffeur!

AVC Stafbureau

Auteur: Admin AVC GvKSr

CEO AVC NLD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.