Lid worden van AVC

Lid wordenJe hebt een legervoertuig of je gaat er binnenkort een aanschaffen… Word dan lid van AVC! Je kunt je opgeven als nieuw lid van AVC middels het. Als je het formulier hebt gedownload of opgeslagen dan kun je ‘m vervolgens invullen, ondertekenen en de aanwijzingen volgen die op het formulier staan voor verzending.

De contributie bedraagt € 45,- per kalenderjaar en het lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd tenzij je twee maanden voor het einde van het jaar schriftelijk – per brief – hebt opgezegd. Naast de contributie betaal je bij het aanmelden eenmalig inschrijfkosten: € 10,-

Wil je meedoen aan de actie om kans te maken op het winnen van twee meerijden-tickets t.w.v. € 20,- van het Nationaal Militair Museum, kijk onderaan deze pagina!

Je ontvangt het kwartaalblad van AVC: ‘De Veldpost’ die bij jou in de brievenbus terecht komt! En elke maand “Dienstmededelingen” via de mail (digitale nieuwsbrief). Je kunt meedoen aan alle activiteiten en evenementen die de AVC organiseert of die anderen organiseren en waar AVC aan meewerkt. En met ingang van 2019 krijg je op vertoon van de clubpas korting bij de aangesloten bedrijven! Je kunt de ledenvergadering bijwonen en als lid heb je ook stemrecht en kun je ook zaken op de Agenda zetten. Heb je vragen, technische vragen? Die kun je dan stellen aan de Technische Commissie. Ook wanneer je op zoek bent naar (speciale) onderdelen. Je kunt artikelen en foto’s plaatsen in ‘De Veldpost’, maar ook advertenties! En – nogmaals – korting op de aankoop bij bedrijven die zijn aangesloten!

Ook krijg je de maandelijkse nieuwsbrief “Dienstmededelingen“. Dit wordt je per e-mail toegestuurd. Daarin nieuws van het bestuur over verenigingszaken en verdere informatie over komende activiteiten e.d. Deze nieuwsbrief is ter aanvulling op “De Veldpost”.

Wat vind je in ‘De Veldpost’?

De Veldpost
 • De Agenda met activiteiten en evenementen van AVC
 • Bestuursmededelingen worden maandelijks digitaal verzonden
 • Foto’s van evenementen en activiteiten van AVC
 • Foto’s van (bijzondere) legervoertuigen
 • Foto’s en.of nieuws van/over Defensiematerieel
 • De rubriek: ‘Man en zijn paard’
 • Specials (o.a. interviews met leden)
 • Ingezonden artikelen van leden
 • Nieuws over legervoertuigen
 • Nieuws over relevante wet- en regelgeving
 • Nieuwe leden die zich voorstellen
 • Advertenties, ook van bedrijven
 • En uiteraard nieuws en en andere wetenswaardigheden
 • En nog veel meer…

De Veldpost wordt uitgevoerd in:

 • Full-color (behalve oude zwart/wit foto’s)
 • Drukwerk met geniete pagina’s
 • Professionele opmaak

 Wat vind je in ‘DienstMededelingen’?

DienstMededelingen Nr 2 – 2019

Nieuws en informatie van het bestuur over:
Verenigingszaken
Evenementen en activiteiten
Oproepen ledenvergaderingen
Agenda ledenvergaderingen
Aanmeldformulieren
Ledenwerfakties
Wetenswaardigheden van bijv. RDW/APK
Technische zaken met veel beeldmateriaal
Aanvullende info van het hoofdartikel in “De Veldpost”, zoals bijvoorbeeld foto’s.
Foto’s uit de oude doos en ander beeldmateriaal

Dienstmededelingen wordt uitgevoerd in: Full-color (behalve oude en zwart/wit foto’s) en wordt maandelijks digitaal aangeboden middels een email met daarin de link naar de nieuwsbrief. Uiteraard is de nieuwsbrief ook professionele opgemaakt.

Overige informatie

 • In voorkomende gevallen wordt een email verstuurd met relevante informatie, bijvoorbeeld een ad hoc-evenement, al dan niet in samenwerking met een andere vereniging.
 • Uiteraard heb je toegang tot de website, Facebookpagina en de Groep Army Vehicle Club

Ledenpas

In 2019 wordt de ledenpas heringevoerd. Deze pas geeft je korting op de aangesloten bedrijven. Sommige verzekeringsmaatschappijen verlangen een bewijs van lidmaatschap. De kaart wordt in maart naar de leden verzonden.

LEDENWERFACTIE 2019

Nieuwe leden die zich hebben aangemeld in periode 01-10-2018 t/m 31-03-2019 maken kans op een set ‘meerijdkaarten’ ter waarde van € 20. Met deze kaarten kun je op het terrein van het Nationaal Militaire Museum te Soesterberg meerijden met een van de (rups)voertuigen die hiervoor worden ingezet.

Wil je meedoen aan deze actie zet dan achter je naam op het inschrijfformulier in hoofdletters: NMM. Let wel op dat je voldoet aan de actievoorwaarden!

Let op! Je kunt meedoen tot en met 31 maart 2019!

Voorwaarden: Winnaars worden bekend gemaakt in Nr. 2, Jaargang 2019 van ‘De Veldpost’. Het nieuwe lid gaat een lidmaatschap aan van tenminste twee jaar. Het nieuwe lid dient meerderjarig te zijn. Bij minderjarigen dienen beide ouders/verzorgers te tekenen voor het tweejarig lidmaatschap. Deelname wordt pas geëffectueerd wanneer de contributie over deze periode is voldaan. Dit is een actie van de Army Vehicle Club te Andijk. Het Nationaal Militair Museum staat buiten deze actie. De tickets zijn niet inwisselbaar voor geld en kunnen niet worden gebruikt als een soort van betaalmiddel. Over de uitkomst van actie kan niet worden gecorrespondeerd. Bestuursleden en hun verwanten zijn uitgesloten van deelname.
AVC hanteert een Privacy Verklaring o.a. aangaande het gebruik van de website en de gegevens die via de website worden ontvangen of via contact- en/of aanmeldformulieren.

Door de invoering van de Algemene verordening gegevensbescherming is ons beleid overeenkomstig aangepast. Je leest daar meer over in de verklaring.