Je hebt een legervoertuig of je gaat er binnenkort een aanschaffen… Word dan lid van AVC! Je kunt je opgeven als nieuw lid van AVC middels het inschrijfformulier. Als je het formulier via de link hieronder opent en invult, kan je deze ondertekenen en direct versturen vanaf uw eigen scherm!.

De contributie bedraagt € 35,- per kalenderjaar en het lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd tenzij je twee maanden voor het einde van het jaar schriftelijk hebt opgezegd. Naast de contributie betaalde je voorheen ook inschrijfkosten, deze zijn niet meer.

Je ontvangt per email alle updates aangaande activiteiten en ontwikkelingen, je kunt meedoen aan alle activiteiten en evenementen die de AVC organiseert (met vaak korting op de standaard prijzen) of die anderen organiseren waar AVC aan meewerkt. Je kunt de ledenvergadering bijwonen waar je als lid stemrecht hebt en ook zaken op de agenda kan laten zetten. Heb je vragen, technische vragen? Die kun je dan stellen aan de Technische Commissie. Ook wanneer je op zoek bent naar (speciale) onderdelen. Je kunt artikelen en foto’s plaatsen op de website, de AVC leden app en de AVC Facebookgroep, maar ook advertenties! En korting op de aankoop bij bedrijven die zijn aangesloten!

Voor mensen die hun Historisch Militair voertuig wensen te completeren met een legaal gedeactiveerd wapen, is de AVC één van de weinige door het Ministerie van Justitie erkende verenigingen waarvan lidmaatschap recht geeft op de benodigde justitiële ontheffing, die benodigd is om de combinatie ook ten toon te mogen stellen (verkijk je niet op de beperkte "Eurodeko" regelgeving). De AVC kan daarin behulpzaam zijn met de benodigde documenten en aanvragen. Zijn er voor WO2 voertuigen nog redelijk wat mogelijkheden, de naoorlogse generaties voertuigen komen er een stuk bekaaider af, terwijl er toch tal van historisch interessante combinaties vanaf de Koreaanse oorlog tot nu mogelijk zijn. Binnen de AVC is momenteel van 7,62mm MAG tot 106mm TLV vertegenwoordigd. 

Heden is het ook mogelijk om je digitaal in te schrijven. Dit gaat door op de volgende link te drukken:

Lid Worden - Online!